Butikken

Camillas blomster er en familievirksomhed som har eksisteret i over 50 år. Den blev startet af Camillas bedstefar, Åge Jespersen som begyndte med at sælge planter som han selv avlede. Dette udviklede sig, og som årene gik voksede firmaet sig større og større. Da Åge døde i 2005 overtog Camillas mor, Ingelise, Camillas søster Jeanette og Camilla selv firmaet, som da kom til at hedde frederiks havecenter. På dette tidspunkt startede krisen over Danmark, og det blev sværre og sværre at drive forretning der gav overskud. Tiderne havde ændret sig, og det var tid til at enten at sadle om eller lukke familiefirmaet ned. Alle blev enige om, at vi havde gang i noget godt som vi var stolte af, og derfor valgte jeg, Camilla, at sætte alt ind på min spidskompetance nemlig de afskårne blomster og blomsterdekoratørdelen af butikken. Det er jeg idag rigtig glad for jeg gjorde.

Siden 2011 har jeg drevet vores familievirksomhed, med min søster Jeanette ansat på fuldtid og min mor Ingelise. Det går rigtig, rigtig godt og vi har indledt et velfungerende samarbejde til Superbrugsen i Karup, hvor vi leverer buketter, sammenplantninger og kirkegårdsdekorationer mm. Samt samarbejde med Skelhøje Købmandsgård og Daglig Brugsen i Frederiks. Skønt at man i lokalområdet kan styrke hinandens virksomheder gennem samarbejde. Idag drives butikken altså udelukkende som blomsterbutik, men vi deler dagligt stadig ud af vores brede viden om planter.

Vi prioriteter kvalitet, service og kundepleje højt. Vi gør alt hvad der er os muligt, for at gøre vores kunder tilfredse og møder udfordringer med et smil og ser Ingen opgave for stor eller for lille. Vi elsker vores arbejde og det er os en fornøjelse at sende friske flotte blomster ud af døren hver dag om det er til fest, begravelse eller bare fordi.....​

Besøg os på​

Facebook​

Følg med på vores Facebook side, hvor vi løbende vil opdatere omkring vores dagligdag på arbejdet.

Kontakt info

Camilla's Blomster

​CVR: 33921578

Søndergade 36
​​​7470 Karup J

​E-mail:

kontakt@camillas-blomster.dk

Telefon:

86 66 11 58

Medlem af:​

Vil du gerne kontaktes af os?

Udfyld gerne oplysningerne så kontakter vi dig hurtigst muligt​​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Vi er vurderet 4,9/5 stjerner ud af 47 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

Mandag​

Lukket​

Tirsdag

09.00 - 17.00​

Onsdag

09.00 - 17.00​

Torsdag

09.00 - 17.00​

Fredag

09.00 - 17.00​

Lørdag

09.00 - 12.00​

Søndag

Lukket