Kontakt os: 86 66 11 58
Åbningstider​: Man - Fre: 9.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 13.00

​Betal med MobilePay: 29300

Blomsterlevering lige til døren

Vi tilbyder blomsterlevering lige til døren til gode priser. Vi kører med glæde ud med blomster til enhver lejlighed i området omkring Karup og Kjellerup. Så skal du have leveret blomster til en særlig lejlighed eller måske for at erklære din kærlighed, er du velkommen til at ringe at bestille hos os.

Levering er mulig samme dag, hvis bestillingen er modtaget inden kl 12:00. Du kan bestille via e-mail, men da vi ofte har travlt i butikken og bruger al vores tid på blomsterne i stedet for computeren, ser vi helst, at bestillingen foretages telefonisk eller personligt.

Har du ikke mulighed for at hente blomsterne selv?

Vi leverer til hele oplandet, Frederiks, Grønhøj, Havredal, Karup, Kølvrå, Lysgård, Skelhøje, Hvam, Vium, Thorning, Sjørup og efter aftale. Vi er også medlem af Euroflorist, hvorfor du hos os kan bestille blomsterlevering til udbringning i hele verden.

Levering af blomster varierer fra 30-75 kr. afhængigt af afstand. Bestil blomster til levering, hvis du har travlt eller ikke har mulighed for at afhente. Vi gør det nemt for dig. Levering af begravelsesbinderi i lokalområdet er dog helt gratis. Skal vi hjælpe dig, kan du kontakte os ved behov.

Ring eller bestil blomsterlevering online

Vil du bestille blomsterlevering hos os, kan du ringe på telefon 86 66 11 58 eller bestille via Euroflorist her på siden.

Firmainfo​

Camilla's Blomster

CVR: 33921578

Kontakt​

Adresse​

Søndergade 36, Frederiks

7470 Karup J

Medlem af: